سرطان روده

عوامل تشدید کننده: مصرف زیاد گوشت های چرب، غذاهای خیلی چرب، غذاهای سرخ کرده، چاقی و زیاد وزن.

عوامل تشدید کننده: مصرف زیاد گوشت های چرب، غذاهای خیلی چرب، غذاهای سرخ کرده، چاقی و زیاد وزن.

عوامل بازدارنده: مصرف میوه جات و مخصوصا سبزیجات تازه، مصرف گوشت ماهی به جای گوشت های قرمز، حبوبات، غلات، نوشیدن آب زیاد و آب پز کردن غذاها (به جای سرخ کردن).

 

منبع: کتاب همیشه لاغر باشید، بخش نسخ مجرب – اثر زنده یاد دکتر صفدر صانعی

***

   مشاهده نسخه های گیاهی برای درمان سایر سرطان ها  از آثار زنده یاددکتر صفدر صانعی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *