سرطان مری

عوامل تشدید کننده: مصرف الکل، سیگار، غذاهای خیلی داغ، سرخ کردنی ها و ادویه جات محرک.

عوامل تشدید کننده: مصرف الکل، سیگار، غذاهای خیلی داغ، سرخ کردنی ها و ادویه جات محرک.
عوامل یازدارنده: قطع سیگار، نوشیدن آب زیاد، آب گوجه فرنگی و آب میوه جات. با توجه به مطالب فوق غذای محرک مثل سرخ کردنی ها، غذاهای چرب حیوانی، گوشت های نمک زده، هورمون های مردانه و زنانه و بسیاری از عوامل دیگر از جمله استنشاق هوای کثیف، به علت تحریکات ژنتیکی توانسته ایت عامل سرطان زا محسوب شود.

 

منبع: کتاب همیشه لاغر باشید، بخش نسخ مجرب – اثر زنده یاد دکتر صفدر صانعی

***

 مشاهده نسخه های گیاهی برای درمان سایر سرطان ها  از آثار زنده یاددکتر صفدر صانعی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *