سرطان معده

عوامل تشدید کننده: فشار های روحی مخصوصا برای کسانی که به آسانی مضطرب و عصبانی می شوند …

عوامل تشدید کننده: فشار های روحی مخصوصا برای کسانی که به آسانی مضطرب و عصبانی می شوند، گوشت های نمک زده، گوشت های دود زده، غذاهای سرخ شده، کنسرو های بسیار شور، غذاهای محرک و ادویه جات محرک.
عوامل بازدارنده: میوه جات خام (تازه) مخصوصا لیمو ترش ( می دانیم که هر 100 گرم لیمو ترش 60 تا 65 میلی گرم ویتامین ث دارد). سبزیجات تازه مخصوصا جعفری (هر 100 گرم جعفری 200 میلی گرم ویتامین ث دارد). مصرف میوه جات خام (تازه) با غذاهای روزانه به صورت دسر. مصرف سیر و پیاز. خوردن یک لیوان شیر (صبحانه).
ویتامین ث از تشکیل نیتروزامین ها که سرطان زا هستند جلوگیری می کند. نگهداری غذا در جای سرد از تبدیل نیترات ها به نیتریت جلوگیری می نماید.

 

منبع: کتاب همیشه لاغر باشید، بخش نسخ مجرب – اثر زنده یاد دکتر صفدر صانعی

***

 مشاهده نسخه های گیاهی برای درمان سایر سرطان ها  از آثار زنده یاددکتر صفدر صانعی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *