غذای مناسب هر مزاج

قطعا دانستن غذای مناسب هر مزاج می تواند برای ارتقای سطح سلامتی جامعه مفید باشد. در صورتی که با توجه به مزاج بدن خود غذای مناسب آن را استفاده نمایید

قطعا دانستن غذای مناسب هر مزاج می تواند برای ارتقای سطح سلامتی جامعه مفید باشد. در صورتی که با توجه به مزاج بدن خود غذای مناسب آن را استفاده نمایید راحت تر و سالم تر زندگی خواهید کرد. در ادامه می توانید غذای مناسب هر مزاج را از کتاب نسخه شفا – جلد دوم – اثر زنده یاد دکتر صفدر صانعی مطالعه نمایید:

غذاهای مناسب برای دموی مزاج (پرخونی)

زرشک، تمرهندی، آلو، آب انار، اسفناج، گوشت مرغ که بایستی همه را به صورت سوپ تهیه نمائید. جو و برنج را خیسانده به نسبت مساوی برای جلوگیری از چاق شدن با هم بپزند مثل کته یا چلو میل نمایید.

غذاهای مناسب برای مزاج صفراوی

برای جلوگیری از چاق شدن مثل بالا برنج و جو را با هم بپزند.

سوپ ماش، سوپ اسفناج، سوپ جو، با گشنیز و کدو و آب غوره و اسفناج، بادام شیرین، آب لیمو و زرشک و گوشت مرغ.

 

غذاهای مناسب برای بلغمی مزاج

گوشت مرغ، سوپ سبزی، نخودآب، شیره و تخم کاوشه.

 

اغذیه مناسب برای سوداوی مزاج

سوپ هایی که از مواد گرم و پرانرژی تهیه شده باشد. نخودآب، تخم کاوشه، سوپ جوجه، زرده تخم مرغ، سوپ گوشت و کباب.

 

{mainvote}

 

 در صورتی که مزاج بدن خود را نمی دانید می توانید علائم مزاج ها را مطالعه نمایید (البته بهتر است برای تشخیص مزاج بدن خود به متخصصین این رشته مراجعه نمایید)

منبع: کتاب نسخه شفا (جلد دوم) – اثر زنده یاد دکتر صفدر صانعی

تلگرام طب سنتی انتشار این مطلب در تلگرام می تواند موجب افزایش سطح سلامتی جامعه شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *